Inaintea sarbatorilor de Pasti ,sotul meu mi a adus acasa un curcan ce avea aproximativ 20kg :-) stiu..imens.
Recunosc a fost un chin sa-l curat..
Dupa ce l-am curatat , l-am portionat si l-am pus la congelator..Deoarece de Sf. Sarbatori am fost la parinti, nu am apucat sa gatesc deloc din el....pana astazi....
Ingrediente:
- 400 g piept curcan feliat
- 300g cartofi (6bucati)
- 6-7 ciuperci
- un morcov
- jumatate de ardei rosu
- ceapa verde
- 50 ml vin (eu am pus rosu)
- 20 ml ulei
- 200-300 ml apa
- sare, piper, condimente(busuioc si cimbru)
- patrunjel
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am pus-o la cuptorul preancalzit pentru aproximativ 1 h.
Dupa 45 de minute am scos folia pentru a se rumeni frumos.
Asa arata scos din cuptor:
Va urez , pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu